Начало Бокс Джейк Пол разкрива, че боксът е спасил живота му

Джейк Пол разкрива, че боксът е спасил живота му

Джейк Пол разкрива, че боксът е спасил живота му
0

Джейк Пол живее в публичното пространство от тийнейджърска възраст, но с тази слава идва и много омраза, която го довежда до много мрачен период в живота му.

След участието си в канала на „Дисни“ и изграждането на онлайн марка чрез социалните медии Пол всъщност се оказа обществен враг № 2, след като брат му Логан Пол предизвика буря от спорове, когато през 2018 г. публикува в канала си в YouTube видеоклип на жертва на самоубийство, докато посещава японската „гора на самоубийците“.

Решението за заснемане и публикуване на видеото беше избор на Логан, но Джейк не успя да избегне последствията.

Бях вкаран в цялата омраза на брат ми“, каза Пол пред The Hollywood Reporter. „Беше като: „Майната им на Пол. F*ck both of those people. Беше лошо. Това със самоубийствените гори на практика съсипа кариерата и доходите ми. Загубих вероятно 30 милиона долара от сделки. Имаше една сделка за 15 млн. долара за продукти на дребно, която се разпадна. Те успяха да се измъкнат от нея заради клауза за морал.“

Низходящата спирала от този инцидент оставя Пол в много лошо психическо състояние и той започва да се забавлява в Лос Анджелис като начин да се справи с трудностите си.

В общи линии животът ме удари в лицето и беше като: „Кой си ти? Какво правиш през последните няколко години?“ Пол разказва. „Това доведе до пиене и наркотици, до Лос Анджелис, до ходене по партита и до целия този свят. Бързо ме засмукаха в него.

Имах план“, разкрива Пол. „Искам да кажа, че това е безумно. Щях да сложа няколко кашона с бензин в моето Ламборгини, да се напия много и да се спусна от върха на тази скала в Калабасас. Нарича се Stunt Road.“

В крайна сметка Пол очевидно не успява да осъществи тези планове, но именно от този ужасяващ момент в живота си той всъщност решава да стане професионален боец.

„Нямаше да им позволя да спечелят“, казва Пол. „Бях си казал: „Ще се бия. Точно това иска всеки хейтър в социалните мрежи – да се събуди и да види, че Джейк Пол се е самоубил“.

тагове: