Начало ММА Франсис Нгану не смята, че е фаворит срещу Ренан Ферейра

Франсис Нгану не смята, че е фаворит срещу Ренан Ферейра

Франсис Нгану не смята, че е фаворит срещу Ренан Ферейра
0

Бивш шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану, който ще се изправи срещу бразилеца Ренан Ферейра тази събота в битка за титлата на PFL, оценява високо бъдещия си съперник и дори не се възприема като фаворит срещу него.

Нгану е съгласен, че Ферейра няма особено голямо име в света на бойните изкуства, но според него този фактор не е решаващ: „Основното в битката не е името, а талантът, който този човек определено има“, каза Нгану в ефирното шоу на Ариел Хелвейни. „Честно казано, това е един от най-сериозните ми опоненти и двубоят с него обещава да бъде един от най-трудните. Приемам го възможно най-сериозно и не се чувствам фаворит. Да, мисля, че той е фаворитът.“

Нгану, който ще се бие за трети път за дванадесет месеца в Саудитска Арабия, също обеща, че ще вземе предвид и, ако е възможно, ще се опита да не повтори всички грешки, които направи преди боксовите си битки срещу Тайсън Фюри и особено Антъни Джошуа. Това се отнася както за аклиматизацията, така и за участието в различни дейности преди боя.