Начало ММА Тони Фъргюсън не спира да се излага: Твърде стар съм, за да се пенсионирам (ВИДЕО)

Тони Фъргюсън не спира да се излага: Твърде стар съм, за да се пенсионирам (ВИДЕО)

Тони Фъргюсън не спира да се излага: Твърде стар съм, за да се пенсионирам (ВИДЕО)
0

Тони Фъргюсън (26:11) изглежда е твърдо решен да съсипе и малкото останало от имиджа си в смесените бойни изкуства, защото отново заяви по категоричен начин, че няма да се оттегли. Той обяви новината в подкаста на Деметриус Джонсън (25:4:1), за да разсее съмненията, че е изиграл последния си мач в октагона.

Не, по дяволите. Няма да се оттеглям. Твърде стар съм, за да се пенсионирам“, каза „Ел Кукуй“.

След загубата си от Майкъл Киеза (19:7) през август той свали едната си ръкавица и я постави в центъра на ринга, като обясни, че е почти готов да спре със спорта, но му предстои да помисли и да вземе официално решение. Е, оказва се, че това решение е да остане, независимо от факта, че натрупа 8 поредни загуби.

Фъргюсън сподели още, че няма да се бие повече през 2024 г., но можем да го очакваме обратно в екшъна още през януари или февруари.

На този фон Доналд Черони (36:17) обяви, че се завръща след двугодишно отсъствие. Именно той бе последният съперник, когото Тони Фъргюсън победи през далечната вече 2019 г. Няма да е изненада, ако от UFC ги изправят един срещу друг в едно специално шоу.