Начало ММА Бъдещето на Фъргюсън в UFC е под въпрос
0

Бъдещето на Фъргюсън в UFC е под въпрос

Бъдещето на Фъргюсън в UFC е под въпрос
0

Президентът на UFC Дейна Уайт не уверен в бъдещето на Тони Фъргюсън във веригата.

“Ел Кукуй” за пръв път в кариерата си две поредни загуби, след като отстъпи по категоричен начин на Чарлс Оливейра на UFC 256. В предишния си мач Фъргюсън, бивш временен шампион в лека категория, отстъпи и от Джъстин Гейджи в сблъсък за мач за титлата, с което серията му от 12 поредни спечелени двубоя беше прекратена.

Уайт призна, че е имал съвсем различни очаквания за представянето на Тони срещу Оливейра и загубата хвърля сянка върху евентуалното му участие в UFC в бъдеще.

“Очаквах, че ще видим стария Тони. Мислех, че в предишния мач му повлия свалянето на килограми и сега ще видим стария Тони. 10 от 10 човека биха се предали при този армбар. Фактът, че той се измъкна и невероятен и доказва колко корав и издръжлив е Тони Фъргюсън”, каза Уайт.

Той не изключи и възможността “Ел Кукуй” да е преминал върха в кариерата си и вече да е тръгнал надолу, особено имайки предвид, че през февруари ще навърши 37 години.

“Разбира се, че това е възможно, но Тони трябва да се прибере у дома и да прекара празниците със семейството си. Да си помисли на спокойствие какво иска да прави през следващата година. Тогава ще видим какво го очаква. Но, да, всеки път, когато се биеш в този бизнес, това е възможно”.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.