Начало ММА Хабиб отписа Макгрегър и Фъргюсън
0

Хабиб отписа Макгрегър и Фъргюсън

Хабиб отписа Макгрегър и Фъргюсън
0

Хабиб Нурмагомедов не вярва Конър Макгрегър или Тони Фъргюсън някога отново да се превърне във фактор в UFC.

“Орела” все още е е дал окончателното си решение дали ще се бие отново в ММА, но със сигурност не вижда двамата си бивши съперници като негови заместници. Причина за това е че Макгрегър и Фъргюсън вече са преминали пика на кариерата си.

“Няма начин един боец два пъти да е в пика си. Не става въпрос само за Конър. Просто един човек не може да е най-добър два пъти. Отбор може да го направи. Например – Реал (Мадрид) бяха няколко години подред. При отборите е по-лесно, но при един човек е невъзможно”, каза Нурмагомедов.

Що се отнася конкретно до Фъргюсън, “Орела” беше още по-категоричен.

“Кълна се, никога не съм го смятал за елитен боец в лека категория. Беше много добър, но никога не съм го смятал за сериозен съперник, няма как да бъде, при положение, че е на 37 години. Никога не се е случвало и аз не бих могъл да го направя. На 37 години в лека категория и аз не бих го направил. В тежка категория е възможно, но при нас няма как да се промени. Освен това, от 2016 г. не се е бил срещу някой добър! Сега се изправи срещу младите, Оливейра и Гейджи. Те го съсипаха, видяхте”.