Начало ММА Гейджи готов с тактиката срещу Макгрегър
0

Гейджи готов с тактиката срещу Макгрегър

Гейджи готов с тактиката срещу Макгрегър
0

Джъстин Гейджи знае точно как да се справи с Конър Макгрегър, макар изгледите за подобен двубой да не са обнадеждаващи.

Американецът ще трябва да се бие с Хабиб Нурмагомедов за титлата в лека категория, след като победи Тони Фъргюсън в последния си двубой. Въпреки това Гейджи е наясно какво ще му е необходимо срещу ирландеца, ако той реши да се завърне в ММА след поредното прекратяване на кариерата си.

Контролът на дистанцията е фактор №1 във всеки двубой. Установява се в първите 30 секунди. Не се вижда, но е установен и оказва огромно влияние върху двубоя. Кой ще контролира дистанцията? Смятам, че най-доброто ми качество е, че мога да ритам здраво хората и, когато се опитват да контролират дистанцията или дори успяват, мога да ги ритам в краката и да прекратя това. Така че смятам, че ще го нокаутирам, ако трябва да съм честен. Предполагам, че ще издържи около три рунда, след това ще отприщя Ада, а той не иска да отива там, и това ще му стига“, коментира Гейджи.

Снимка: bgnes

Временният шампион в лека категория все пак се изказа ласкаво за Макгрегър, определяйки постигнатото от него като легендарно.

„Може би трябва да изчака да се бия с Хабиб. Ако спечеля, тогава със сигурност ще се завърне. Ако Хабиб спечели, не знам. Не съм сигурен тогава. Той е легенда. Постигнатото от него е с легендарен статут. Никога няма да омаловажа това. Заслужава признание. Постигнал е много в спорта. Направил е това, което всеки боец мечтае да направи, свалям му шапка. Нямам търпение да го фрасна в лицето, обобщи Гейджи.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.