Начало Бокс Най-добрата версия на Фюри ще победи най-добрата версия на Усик

Най-добрата версия на Фюри ще победи най-добрата версия на Усик

Най-добрата версия на Фюри ще победи най-добрата версия на Усик
0

Бившият европейски шампион и настоящ боксов коментатор Спенсър Оливър вярва, че британският боксьор в тежка категория Тайсън Фюри (34-1-1, 24 КО) има много добри шансове да победи украинеца Олександър Усик (22-0, 14 КО) в реванша.

Първият мач се проведе през май и се оказа оспорван. Усик грабна инициативата през втората половина на двубоя, което му позволи да спечели с разделено съдийско решение и да стане безспорен шампион в дивизията. Бойците ще имат реванш през декември.

От интервю за talkSPORT Boxing Оливър заяви: „За да спечели, Фюри ще трябва само да направи малки корекции. Вижте, най-добрата версия на Фюри ще победи най-добрата версия на Усик. Тайсън може да победи Усик. Единственият въпрос е дали може да върне най-добрата си версия на ринга? Това беше най-конкурентната битка. Цялата разлика е 1 точка. Толкова беше близо. 1 точка в другата посока – и щяхме да имаме различен резултат. И това потвърждава това, което казвам. Фюри ще има достатъчно малки промени. Не е нужно да променяте всичко. Няма нужда от смяна на отбора, има страхотни треньори.“