Начало Бокс Защо Фюри е толкова мълчалив преди битката с Усик?

Защо Фюри е толкова мълчалив преди битката с Усик?

Защо Фюри е толкова мълчалив преди битката с Усик?
0

Треньорът Дон Чарлз даде прогноза за мегабитката между Тайсън Фюри и Олександър Усик, която ще се проведе на 17 февруари в Рияд.

В интервюто за TalkSport той сподели кого смята за фаворит и коментира нетипичната мълчаливост на Циганския крал. Шампионът на WBC е известен с пиперливия си език, особено преди битки, но в последно време е доста тих.

Харесвам тази версия на Фюри. Харесва ми, когато мълчи. Искрено вярвам, че той мълчи с причина, защото е зает. Мълчи, защото тренира, приема тази битка много сериозно. Може и да греша. И ако е така, тогава се извинявам. Не мисля, че битката ще бъде трудна за Фюри. Той няма да забележи Олександър. Ще го разкъса. Твърде голямо е за него„.

Разглеждах битката от различни ъгли. Но резултатът не се променя. В същото време не подценявам Усик. Смятам го за изключителен талант, за истински диамант в тактико-техническо отношение. Той има фантастичен ритъм. И с това може да събори Фюри, но само малко. Бих посъветвал Усик да търси комбинации към тялото и да не мисли за удари в главата Фюри„.