Начало Бокс Фюри за Усик: Тази малка к*учка рева 5 минути, аз съм единственият шампион! 

Фюри за Усик: Тази малка к*учка рева 5 минути, аз съм единственият шампион! 

Фюри за Усик: Тази малка к*учка рева 5 минути, аз съм единственият шампион! 
0

Шампионът на WBC в тежка категория Тайсън Фюри изля нова порция обиди срещу Олександър Усик. Циганският крал не крие, че е разочарован от действията на рефера в битката между Даниел Дубоа и украинеца.

Фюри (33-0-1, 24 КО), разбира се, говори за скандалния епизод в 5-ия рунд: Дубоа (19-2, 18 КО) удари Усик (21-0, 14 КО) под пояса, съдията спря битката и даде на шампиона 5 минути да се възстанови, след което той се върна и спечели. След двубоя Дубоа заяви, че ударът му е бил по правилата, а неговият екип дори се опитва да убеди WBA да насрочи незабавен реванш.

Фюри нарече Усик „украински бездомник“

Усик беше бит справедливо и без въпроси. Той загуби с нокаут след удар в тялото. Честно казано, чувствам се много зле за Даниел. В крайна сметка той трябваше да спечели и да отнеме поясите. Но това е боксът. Не е първият и не последният път, когато един боец ​​е бил прецакан„.

Не знам дали тялото е слабото място на Усик. В крайна сметка лицето също е уязвимо. След удари по тялото той капитулира. И съм виждал и преди да му се случва. Видях, че е победен. Капитулира като малка к*чка и рева върху платното пет минути. За мен той загуби и вече не е световен шампион. Аз съм единственият шампион в тежка категория„, каза Фюри.