Начало Бокс Усик отказа да е край ринга на Фюри – Уайт
0

Усик отказа да е край ринга на Фюри – Уайт

Усик отказа да е край ринга на Фюри – Уайт
0

Световният шампион на WBA, WBO, IBF и IBO в тежка категория Олександър Усик отказа поканата да присъства на живо на битката между Тайсън Фюри и Дилиън Уайт. „Краля на циганите“ ще защитава пояса на WBC тази събота, 23 април, пред 94 хиляди зрители на стадион „Уембли“ в Лондон.

Актуални коефициенти за боксовия мач можете да намерите на sesame.bg.

Украинецът е получил предложение да бъде на първия ред на събитието, след което да се качи на ринга и да обмени реплики с победителя за евентуален двубой в края на годината за обединение на всички пояси. Той обаче е предпочел да остане в тренировъчния си лагер, където се подготвя за реванш с Антъни Джошуа. Двамата се очаква да се срещнат през юли месец в Саудитска Арабия, като се чака потвърждение в тази посока до две седмици.

Усик, разбира се, няма да пропусне мача. Той ще го наблюдава по телевизията, като това бе потвърдено от неговия мениджър Александър Красюк.

Ние ще бъдем в залата. Аз и Егис Климас ще сме край ринга и ще гледаме отблизо. Усик ще остане в своя тренировъчен лагер, където ще изучава действията на двамата и ще ги анализира с треньорите си“, разкри Красюк.