Начало Бокс Хърн поиска космическа сума, за да позволи Фюри – Усик
0

Хърн поиска космическа сума, за да позволи Фюри – Усик

Хърн поиска космическа сума, за да позволи Фюри – Усик
0

20 милиона паунда. Това е сумата, срещу която Еди Хърн е готов да разреши обединяващ сблъсък за всички пояси между Тайсън Фюри и Олександър Усик. Тя ще бъде разпределена съответно между Дилиън Уайт и Антъни Джошуа.

Един от най-обсъжданите мениджъри в професионалния бокс в последните години определено знае как да води преговори и да извива ръце. Британецът е дал ясен сигнал към своите колеги, че битка между шампионите в тежка категория е възможно да се проведе още тази пролет, но това си има доста висока цена.

Медиите на Острова твърдят, че Хърн е поискал 15 милиона паунда да отидат в посока Джошуа. Това ще са парите, срещу които Ей Джей ще отмени реванша с Усик за поясите на WBA, WBO, IBF и IBO. Двете страни продължават да водят преговори за организиране на сблъсъка. Първоначално мачът се считаше за сигурен през април, но по всичко личи такъв няма да има поне до средата на месец май.

5 милиона паунда пък са предвидени за претендент №1 на WBC Дилиън Уайт. И ако за Джошуа въпросната сума може и да звучи сравните правдоподобна, то тази за „Крадеца на трупове“ изглежда наистина стряскаща. Още повече на фона на факта, че той не е правил повече от 1.5 милиона долара от свой мач.