Начало Бокс Тайсън Фюри може да победи едновременно Усик и Джошуа

Тайсън Фюри може да победи едновременно Усик и Джошуа

Тайсън Фюри може да победи едновременно Усик и Джошуа
0

Джон Фюри, бащата на шампиона на WBC Тайсън Фюри, заяви кой боксьор в ​​тежка категория е най-голямата опасност за неговия син.

Той даде отговор и на въпроса: с кого би било по-трудно да се боксира Тайсън (33-0-1, 24 КО) – с Олександър Усик (21-0, 14 КО) или Антъни Джошуа (26-3, 23 KO).

Ще бъде по-трудно, ако и двамата се изправят срещу Тайсън. Дори и да се бият заедно срещу него, пак няма да е равностойно. От това, което видях, Тайсън лесно ще победи и двамата. Те просто не са на това ниво. Е, знаете ли, в тази игра има различни нива. Те са тук (показва, държейки ръката си над масата), а Тайсън е точно тук (вдига високо ръка). И той го е доказвал неведнъж„.

Бащата на Фюри подчерта, че казва това не защото Циганския крал е световен шампион или негов син. „Просто наричам нещата с истинските им имена. Той е твърде добър за тях. Повярвайте ми, щом някой наистина специален се появи в дивизията, аз ще бъда първият, който ще ви разкаже за това. Аз лично ще ви се обадя и ще кажа: „Ура, момчета, Тайсън най-накрая има конкурент. Той най-накрая има нормален противник за бокс„.