Начало Други Кола пак блъсна Вандерлей Силва (СНИМКА)
0

Кола пак блъсна Вандерлей Силва (СНИМКА)

Кола пак блъсна Вандерлей Силва (СНИМКА)
0

ММА легендата Вандерлей Силва е бил ударен от кола докато кара велосипед в Куритиба (Бразилия).

Бившият шампион на Pride разказа, че при инцидента е счупил дясното си стъпало и е получил охлузвания на по лицето си. Шофьорът, който е блъснал Силва, му е оказал помощ и го е закарал до болницата.

„Можеше и да умра, ако не бях с каска. Хората трябва да бъдат по-внимателни в трафика. В Куритиба е трудно да се кара колело“, каза Вандерлей Силва пред местния вестник „Tribuna“.

Странното е, че не за пръв път ММА легендата го блъска кола в родния му град. През 2016 г. Силва беше ударен от автомобил на излизане от фитнеса, отново докато кара велосипед.

„Това ме накара да преосмисля живота си и да порасна. Живейте добре, защото всичко може да свърши много бързо. Бог да ви благослови – и, ако карате колело, носете каска, защото никога не се знае кога ще ви потрябва“, каза тогава боецът.

Силва не се е бил от 2018 г., когато загуби с нокаут от Куинтън Джаксън на Белатор. 51-годишният ветеран наскоро обяви, че има желание да с завърне за боксов двубой с голи ръце срещу Майк Тайсън или ММА реванш срещу Витор Белфорт.