Начало Видео Родни таекуондисти организират семинар против агресията сред младите (ВИДЕО)

Родни таекуондисти организират семинар против агресията сред младите (ВИДЕО)

Родни таекуондисти организират семинар против агресията сред младите (ВИДЕО)
0

60 таекуондисти от България, Гърция и Словения ще вземат участие в проекта на сдружение „Централен Полицейски Таекуон-До Клуб“ – „НЕ на Агресията.

Домакин на събитието, което ще се проведе от 17-ти до 28-ми август, ще бъде град Обзор. Целта на проекта е борбата с агресията и нетолерантността, и предотвратяването на силната радикализация, ксенофобия, расизъм, тормоз и дискриминация сред младите.

Целите, които са си поставили организаторите, са повишаването на информираността и познанията на участниците относно ценности, обичаи, традиции, бит и начин на живот на хората с различна религиозна, политическа, социална и етническа принадлежност. Особено внимание ще се обърне на зачитането на културното многообразие, като програмата ще включва най-различни видове дискусии, презентации, фолклорни вечери, работа в групи и ролеви игри.

В интервю за Boec.BG, председателят на проекта Бисер Манчев от „Централен Полицейски Таекуон-До Клуб“ говори за предстоящия обмен и какви са целите и очакванията му от международното събрание на младите спортисти.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.