Начало Граплинг Професионалният граплинг се завръща в САЩ

Професионалният граплинг се завръща в САЩ

Професионалният граплинг се завръща в САЩ
0

Професионалните граплинг двубои по правилата на бразилското джу джицу от веригата „Fight to Win“ ще бъдат възобновени още в уикенда на 15-ти и 16-ти май в Далас, Тексас. Това съобщава американската медия flograppling.com.

Според президента на „Fight to Win , Сет Даниелс, организацията ще има събития всеки петък и събота, докато „това не спре“, като визира пандемията от коронавирус, която наложи отлагането на повечето спортни събития по света.

Далас ще бъде домакин и на още една граплинг бойна галавечер на 16-ти май. И двете бойни карти ще имат между 10 и 12 битки и ще се проведат на закрити врата. Почитателите на бойните изкуства ще могат да се насладят на битките през платформата на flograppling.com.

Даниелс добави, че бойците ще бъдат тествани по време на официалното претегляне и ще се дезинфекцират преди битките. Треньори няма да бъдат допуснати в близост до тепиха, а след края на всяка битка бойната арена също ще бъде дезинфекцирана.

Ето кои ще са главните и под-главните битки за галавечерите в Далас:

15-ти май:

Роберто „Сайборг Абреу срещу Винисиус Тратор (без Ги)

Джони Тама срещу Итън Креленстейн (без Ги)

16-ти май:

Ей Джей Агазарм срещу Освалдо Моизиньо (Ги)

Роберто Хименес срещу Габриел Алмейда (Ги)

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".