Начало Граплинг Дебютният AJP турнир в България с нова дата

Дебютният AJP турнир в България с нова дата

Дебютният AJP турнир в България с нова дата
0

Първото състезание в България на една от най-елитните вериги за състезания по Бразилско джу джицу „Abu Dhabi Jiu Jitsu Pro“ получи нова дата. Турнирът „AJP Tour Bulgaria“ бе планиран за 29-ти май, но по-рано днес домакините на турнира „GFTeam Burgas“ разкриха за Boec.BG, че състезанието ще се проведе на 5-и юни.

Схватките ще се проведат в зала „Младост“ в Бургас. Турнирът ще бъде от сериите на AJP, които осигуряват 1000 точки за победителите в категориите. Организацията гарантира място на световното първенство и други награди за състезателите с най-много точки в края на състезателния сезон.

На състезанието в Бургас ще могат да участват юноши, мъже и жени и ветерани. Към момента има в турнира има регистрирани участници от Европа и Южна Америка, които представляват традиционно силни академии като „Gracie Barra“, „Atos“, „Checkmat“, „Cicero Costha“, „GFTeam“ и други. Пълен списък с категориите и информация за записване можете да намерите тук.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".