Начало Граплинг Легенда на бразилското джу джицу пристига в България

Легенда на бразилското джу джицу пристига в България

Легенда на бразилското джу джицу пристига в България
0

За втора поредна година майсторът на бразилското джу джицу Родриго „Компридо“ Медейрос ще гостува в София за двудневен семинар. Многократният световен и пан-американски шампион ще предава знанията си на семинар в столицата, който ще се проведе на 23-ти и 24-ти ноември в залата по джудо на спортен комплекс „Диана“.

В рамките на тези два дни бразилецът ще проведе четири тренировки, в които ще сподели детайли за доказани на най-елитно спортно ниво техники с кимоно и без кимоно. Практикуващи бойни спортове от всички клубове могат да участват в семинара, като се запишат на посочения телефон във Фейсбук страницата на събитието.

„Компридо“ и участниците в неговия семинар в София през 2018 г.

Медейрос е член на „Залата на славата“ на IBJJF (International Brazilian Jiu-Jitsu Federation), двукратен абсолютен световен шампион, трикратен пан-американски шампион, шампион на отвореното европейско първенство, двукратен шампион на Бразилия и държи победи над имена като Том ДеБлас, Робърт Драйсдейл, Роберто Годой, Роберто Ролета и Марио Спери.

Брок Леснър и неговия треньор Родриго Медейрос

Като треньор „Компридо“ наставлява UFC бойците Деймиан Майа, Брок Леснър и световните шампиони по джу джицу Дийн Листър и Кайо Тера. Повече информация за постиженията на Медейрос можете да откриете тук.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.