Начало Граплинг Легенда в бразилското джу-джицу пристига в България този месец

Легенда в бразилското джу-джицу пристига в България този месец

Легенда в бразилското джу-джицу пристига в България този месец
0

Един от най-добрите състезатели и треньори по бразилско джу-джицу за всички времена, Родриго „Компридо“ Медейрос, пристига в България за семинар в края на настоящия мсесц. За втора поредна година многократният световен и пан-американски шампион ще проведе четири тренировки в рамките на два дни и ще сподели своите най-добри техники и концепции в София. Събитието ще се проведе на 23-ти и 24-ти ноември в залата по джудо на спортен комплекс „Диана“.

Организаторите на семинара приветстват практикуващи бойни спортове от всички клубове в страната. Заниманията ще са сутрешни и вечерни, като са разделени на такива с Ги (кимоно) и без Ги. Тук можете да разберете как предварително да си запазите място за семинара.

Медейрос е член на „Залата на славата“ на IBJJF (International Brazilian Jiu-Jitsu Federation), двукратен абсолютен световен шампион, трикратен пан-американски шампион, шампион на отвореното европейско първенство, двукратен шампион на Бразилия и държи победи над имена като Том ДеБлас, Робърт Драйсдейл, Роберто Годой, Роберто Ролета и Марио Спери. Като треньор „Компридо“ наставлява UFC бойците Деймиан Майа, Брок Леснър и световните шампиони по джу джицу Дийн Листър и Кайо Тера. Повече информация за постиженията на Медейрос можете да откриете тук.

Брок Леснър и неговия треньор Родриго Медейрос

Вижте най-добрите моменти на Родриго на тепиха:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.