Начало Граплинг Монтана и София приемат турнири по джу-джицу през ноември

Монтана и София приемат турнири по джу-джицу през ноември

Монтана и София приемат турнири по джу-джицу през ноември
0

Две състезания в един месец предстоят за практикуващите бразилско джу-джицу и граплинг в родината ни. В първият и последният уикенд на месец ноември родните бойци ще могат да премерят сили на турнирите Balkan Open BJJ Championship в Монтана и Sofia Winter Open No Gi в столицата. И двете надпревари ще се проведат по правилата на Международната федерация по бразилско джу-джицу (IBJJF) и ще бъдат отворени за бойци от други държави.

Турнирът в Монтана, който се организира за пета поредна година, ще се проведе на 2-и ноември в спортна зала „Огоста“. Срещите ще бъдат с Ги (кимоно), а организаторите предлагат дивизии за мъже, жени, юноши, деца и ветерани.

Sofia Winter Open 2019 ще се проведе на 30-ти ноември в НСА „Васил Левски“ и също предлага дивизии за мъже и жени на всички възрасти. Разликата между двата турнира, е че състезателите на този в София ще трябва да са с Но Ги (без кимоно) екипировка. Предишното издание на Sofia Open събра над 200 състезатели от 22 клуба и 4 държави.

Ето и най-добрите моменти от последното състезание по бразилско джу-джицу в София:

Повече информация за това как да се запишете за турнирите може да откриете тук и тук.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.