Начало Бокс Радослав Панталеев подкрепи проект в полза на личностното развитие

Радослав Панталеев подкрепи проект в полза на личностното развитие

Радослав Панталеев подкрепи проект в полза на личностното развитие
0

Радослав Панталеев, който е настоящ бронзов медалист от шампионата на планетата по бокс в категория до 91 кг., подкрепи проекта „Младите хора – Бъдещето на България – в действие“.

Начинанието предвижда организиране и провеждане на различни информационни кампании, спортни прояви, културно-художествена кръгла маса, изнесен тренинг, създаване на песен и видеоклип, както и други дейности, създаващи условия за подкрепа и мотивация, за личностно развитие.

В обхвата му ще попаднат около 1000 младежи на възраст 15-29 г. с различен социален и здравен статус от цялата страна, като темата за агресията и последиците от нея остава водеща, както и насърчаването към социално отговорно поведение и здравословен начин на живот.

Популярни българи от различни сфери на публичния живот ще вземат участие в събитията, съпътстващи реализацията на дейностите по проекта.

„Младите хора – Бъдещето на България – в действие“ се реализира от асоциация „Докосни дъгата“ и Министерство на младежта и спорта по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".