Начало Бокс Радослав Панталеев подкрепи проект в полза на личностното развитие

Радослав Панталеев подкрепи проект в полза на личностното развитие

Радослав Панталеев подкрепи проект в полза на личностното развитие
0

Радослав Панталеев, който е настоящ бронзов медалист от шампионата на планетата по бокс в категория до 91 кг., подкрепи проекта „Младите хора – Бъдещето на България – в действие“.

Начинанието предвижда организиране и провеждане на различни информационни кампании, спортни прояви, културно-художествена кръгла маса, изнесен тренинг, създаване на песен и видеоклип, както и други дейности, създаващи условия за подкрепа и мотивация, за личностно развитие.

В обхвата му ще попаднат около 1000 младежи на възраст 15-29 г. с различен социален и здравен статус от цялата страна, като темата за агресията и последиците от нея остава водеща, както и насърчаването към социално отговорно поведение и здравословен начин на живот.

Популярни българи от различни сфери на публичния живот ще вземат участие в събитията, съпътстващи реализацията на дейностите по проекта.

„Младите хора – Бъдещето на България – в действие“ се реализира от асоциация „Докосни дъгата“ и Министерство на младежта и спорта по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта.