Начало Други Арестуваха ММА ветеран за детска порнография
0

Арестуваха ММА ветеран за детска порнография

Арестуваха ММА ветеран за детска порнография
0

Ветеранът от Белатор и Combate Americas Емилио Чавес беше арестуван за притежание на порнографски материали с деца.

Според полицията във Фулъртън, Калифорния, боецът е бил задържан след разследване на властите. Чавес за втори път попада зад решетките с подобно обвинение. През 2019 г. беше арестуван за притежание на порнографски материали с непълнолетни и склоняване на непълнолетни към секусални действия еднин с друг.

“В началото на септември 2020 г., полицията във Фулъртън създаде ново звено, което започна да разследва случай по сигнал. По време на следствието, органите на реда откриха множество изображения на деца в различни сексуални действия. Те бяха публикувани в различни сайтове. Разследващите идентифицираха Емилио Алехандро Рохас Чавес, 33-годишен мъж от Фулъртън, като субектът, който ги е разпространил”, се казва в част от официалното съобщение на полицията.

Емилио Чавес не се е бил от 2017 г., когато загуби от Тайлър Даймънд. 33-годишният американец, известен като “Свирепия ацтек” има 12 победи и 10 загуби в професионалната си ММА кариера, като е участвал във вериги като  Белатор, Combate Americas, Tachi Palace Fights, California Xtreme Fighting, Smash Global и други.