Начало Бокс Еди Хърн се похвали с битките си до края на годината

Еди Хърн се похвали с битките си до края на годината

Еди Хърн се похвали с битките си до края на годината
0

Промоутърът Еди Хърн сподели постери на по-големите си галавечери до края на 2020. Единият от водещите мениджъри се възгордя с битките, които е успял да организира, и обеща да представи още няколко.

„Ще завършим 2020 ударно! Ще представим и още.“

Сред най-интересните мачове е този на Олександър Усик срещу Дерек Чисора (31 октомври). Украинецът тепърва трябва да се доказва в тежка категория. Това е първият му по-сериозен тест и Чисора ще се опита да поднесе сензация.

Сред галавечерите се откроява оглавяваната от Александър Поветкин и Дилиън Уайт (21 ноември). Мигновеният реванш беше силно желан от британеца. Уайт доминираше първата среща в края на лятото, но Поветкин го нокаутира с впечатляваща левачка.

Редица анализатори определиха решението на Дилиън като прибързано и неразумно, защото при евентуално второ поражение толкова скоро ще загуби позициите си в дивизията.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.