Начало ММА Втора поредна загуба за Марлон Мораеш
0

Втора поредна загуба за Марлон Мораеш

Втора поредна загуба за Марлон Мораеш
0

Бившият претендент за титлата в категория „петел“ Марлон Мораеш записа втора поредна загуба в клетката на UFC. Бразилецът се изправи срещу Роб Фонт в Лас Вегас на ъбитиетоUFC Fight Night 183 и бе нокаутиран още в първия рунд.

Марлон започна добре битката и дори опита прилагане на задушаваща техника, след като пренесе боя на земя. Фонт оцеля и се върна на крака. Американецът успя да прати на земята съперника си с тобра боксова комбинация. Той се нахвърли върху Мораеш и му нанесе тежък граунд-енд-паунд, което доведе до намеса на главния рефер.

Това беше 3-та поредна победа за Фонт, който към момента е на 13-то място в ранглистата при 61-килограмовите. Мораеш загуби втора поредна битка с ТКО. В предишното му влизане в клетката той бе спрях от Кори Сандхаген. Единствената победа на бразилеца в последните му четири сблъсъка бе срещу Жозе Алдо с изключително спорно съдийско решение.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".