Начало ММА Жозе Алдо се върна към победите
0

Жозе Алдо се върна към победите

Жозе Алдо се върна към победите
0

Бившият хегемон в категория „перо“ на UFC Жозе Алдо надделя над Марлон Вера в подглавната битка на UFC Fight Night 185, което се проведе в Лас Вегас по-рано днес. Двамат бразилци направиха изключително оспорван три рундов сблъсък, в който Алдо успя да бъде с една идея по-добър в размените на удари. С тази победа Алдо прекъсна серия от 3 поредни загуби и записа първа победа в категория „петел“. Поражението бе първо за Марлън Вера от седем битки насам.

Вера търсеше скъсяване на дистанцията и пренасяне на боя на земя, но Алдо показа отлична защита и бе повален единствено в третия рунд. И тримата съдии край ринга гласуваха победата за него 29-28.

„Белязаният“ пожела битка с бившия шампион при 61-килограмовите Ти Джей Дилашоу, който изтърпя 2-годишно наказание заради употреба на допинг. Правата на Дилашоу вече не са „замразени“ и той може да се върне в клетката. Бившият носител на пояса все още не е отговорил на поканата на Алдо.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".