Начало Борба Борцовите снимки обраха наградите на изложба в София

Борцовите снимки обраха наградите на изложба в София

Борцовите снимки обраха наградите на изложба в София
0

Снимки на тема „борба“ обраха наградите на фотосалона „Старт фото 2016“ в Националната художествена галерия. Отличията са Международната федерация по борба /UWW/, Европейския съюз по борба /СЕЛА/, Национално сдружение „Фотографска академия“.

Фотосът на узбекстанеца Анвар Илясова, изобразяваща световната вицешампионка Тайбе Юсеин в схватка, получи специалната награда на Българската федерация по борба. Тя бе избрана от президента Валентин Йорданов. А наградата – плакет и парична премия авторът ще получи по време на олимпийските игри Рио 2016.

На изложбата бяха представени още фотоси на тема „Природа“, „Хора и улици“. Идеята на екипа на „Старт фото“ със спортната тема в толкова престижен салон е да покажем, че спортът и културата вървят ръка за ръка. Свързва се и с инициативата „София – Европейска столица на спорта 2018“.

 

Фотосалонът е под патронажа на Столична община и в партньорство с Международната федерация за фотографско изкуство (FIAP) и Национално сдружение фотографска академия България „Янка Кюркчиева“, Международната федерация по борба и Европейския съюз по борба.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.