Начало Борба Бронзов медал за Георги Вангелов

Бронзов медал за Георги Вангелов

Бронзов медал за Георги Вангелов
0

Георги Вангелов спечели малкия финал на „Дан Колов – Никола Петров“ при 57-килограмовите на свободния стил.

Националът ни пребори Абдулаев (Узбекистан) след нова драма с 6:5. Очаквайте подробности!

„Много исках пояса, но се радвам на 3-то място. Видяхме много грешки с треньорите ми, трябва да работя много за отстраняването им. Ако продължаваме да работим толкова здраво – нещата за Олимпийските игри ще се получат. В мача за 3-то място ме ощетиха с 2 точки в едната ситуация, но важното е, че все пак победих“, заяви националът ни секунди след успеха.

„Видяхте – всичките ми мачове бяха много равностойни до самия край. Победи като тази с по 6:5. Трябва да изчистя грешките“, повтори Георги Вангелов.

По-рано днес разгроми Давидови (Италия) с 10:0 точки, а след това се наложи и над съперника си от Южна Корея – Ким, с 6:5. В края на схватката гостът в страната ни си позволи да посегне на Вангелов, като бе бурно освиркан от феновете в залата.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.