Начало Борба Държавното по борба за юноши и девойки ще се проведе без зрители

Държавното по борба за юноши и девойки ще се проведе без зрители

Държавното по борба за юноши и девойки ще се проведе без зрители
0

Надпреварата ще се състои в края на другата седмица

От 19 до 22 март в Бургас ще се проведе държавният личен-отборен шампион по борба за юноши и девойки. Състезанието ще премине пред празните трибуни на спортна зала „Бойчо Брънзов“ , обявиха от Българската федерация по борба.

Мярката е съобразена с препоръките от Спортното министерство във връзка със зачестилите заболявания от коронавирус. В България вече 6 души са диагностицирани с коронавирус.

На 18 март ще се проведе техническата конференция, както и жребия за класиците. В следващия ден стартира надпреварата в класическия стил. 20 март започват схватките при девойките, както и репешажите и финалните срещи при класиците. В последните два дни (21 и 22 март) са битките за медалите при девойките, както и надпреварата при свободняците.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".