Начало Борба Дудова: Тепърва всичко започва и ще преследвам златни медали и титли

Дудова: Тепърва всичко започва и ще преследвам златни медали и титли

Дудова: Тепърва всичко започва и ще преследвам златни медали и титли
0

Националката ни загуби първата си среща след завръщането.

Биляна Дудова прие философски загубата си след завръщането си на тепиха. Трикратната ни европейска шампионка за жени в три различни категории не успя при първата си схватка на голям турнир след 5-месечна пауза.

„Състезанието за мен приключи…Благодаря на треньорите Валентин Савов и Мариан Недков за подготовката и за това, че винаги са до мен, дори и когато съм загубила или когато не съм добре, те винаги са до мен и ме подкрепят и вярват, че заедно ще успеем !! Благодаря на всички хора, които са винаги до мен и ме подкрепят въпреки всичко, мога само да кажа на всички тези хора, аз отново съм на тепиха и тепърва всичко започва и ще преследвам златни медали и титли ! “ , написа Биляна в профила си във Facebook, добавяйки снимка с Фатме Мандева и двамата треньори.

Биляна Дудова е един от най-големите таланти на България не само в борбата, а и в спорта ни като цяло. Тя е единствената българка, която печели три европейски титли в три различни категории в три поредни шампионати на Стария континент.

На 22 години тя има и сребърен медал от Световното първенство по борба за жени през 2018 година.

Човек се учи от загубите и Биляна най-добре го знае. Тя загуби спорно сблъсъка за световната титла при жените през миналата година, но се върна по-силна и стана за трети път европейска шампионка за жени през тази.

Екипът на Boec.bg застава плътно до Биляна Дудова и всички са наясно, че рано или късно това за което се бори врачанката, ще бъде постигнато! Дерзай момиче!

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.