Начало Борба Джордан Бъроуз се обясни в любов на борбата

Джордан Бъроуз се обясни в любов на борбата

Джордан Бъроуз се обясни в любов на борбата
0

Олимпийският шампион по борба в свободен стил – Джордан Бъроуз, обясни защо толкова много харесва борбата. Живата легенда в спорта публикува своя снимка от тепиха и изля емоциите си.

Ето какво написа доминантният американец:

„Казват, че една снимка е равна на хиляда думи. И аз го твърдя. Това изображение перфектно описва красотата и близостта на нашия спорт. Аз виждам в него двама мъже, които са се подготвили за война. Това е много повече от сблъсък между две тела – това е сблъсък на волята“, започна описанието си Бъроуз.

„Зад летящите капки пот стои желанието за битка. Очите са вперени едни в други. Никой не знае как ще завърши борбата. Това го знае само тепихът. Ние единствено можем да бъдем сигурни, че сме подготвени. Както и този срещу нас. В шест минути само един от тези двама достойни мъже ще заслужи ръката му да бъде високо вдигната. След девет години никога не ми е ставало по-лесно. Все още съм там откъдето тръгнах. Почти десетилетие се калявам като стоманата – с огън. Все още не съм завършен борец, но съм близо до най-добрата своя версия.“

„Красивото в борбата и в живота е, че никога не достигаш финалната си форма. Но великите не спират да опитват. Някой ден друг човек ще представя САЩ на 74 килограма. Все още не. Все още това съм аз“, завърши многократният шампион.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.