Начало Борба Иво Ангелов събра съотборници и приятели за сребро от Евро 2017
0

Иво Ангелов събра съотборници и приятели за сребро от Евро 2017

Иво Ангелов събра съотборници и приятели за сребро от Евро 2017
0

Иво Ангелов събра съотборници и приятели, за да отпразнува сребърния медал от европейското в Нови Сад. Миналия месец световният и европейски шампион за 2013-а спечели 8-то си отличие в кариерата от голямо първенство.

Именитият перничанин събра над 120 гости в популярен ресторант в родния си град. А на тъжеството дойде елитът на българката борба начело с президентите на Европейската федерация по борба Цено Ценов и на родната централа Христо Маринов.

Националите в класическия стил бяха предвождани от старши треньора Армен Назарян и неговия щаб. Сред гостите бяха и двама депутати – Станислав Владимиров и Любомир Бонев, които през годините са помагали на клуба на шампиона –  „Миньор” (Перник).

„Гордея се, че в нашия клуб е гръбнакът на националния отбор – заяви Иво Ангелов. – При нас е и Тарек Абдеслам, който сега спечели и европейската титла, Николай Байряков, Даниел Александров. Вече имаме над 50 деца които тренират в нашата зала, а примерът, който им даваме е отличен стимул за тях. Благодаря на Гриша Ганев за помощта му през годините. Признателен съм и на президента на клуба Методи Пенев, който ми е помагал още от дете, продължава и сега.”

Следващата седмица националите ще вземат участие в държавния шампионат в Сливен.