Начало Борба Националите по свободна борба на лагер

Националите по свободна борба на лагер

Националите по свободна борба на лагер
0

Националите ни по свободна борба започват от днес, 6 февруари, лагер за турнира „Дан Колов – Никола Петров“.
Тимът воден от старши треньора Валентин Ангелов, ще остане на подготовка до 27 февруари. Схватките са от 28 февруари до 3 март в Русе.

Мъжете ни в класическия стил, както и жените, се събират на подготовка на 11 февруари. Лагерът на мъжете ще бъде в Тетевен, а на жените в Благоевград.

За надпреварата в крайдунавския град идват над 300 чужденци от над 20 държави. Срокът за заявките изтича на 14 февруари. Но вече участие са потвърдили отборите на Япония, Иран, Полша, Република Корея…

Състезанието ще бъде рейтингово за мъжете в свободния стил и жените, които ще трупат точки за ранглистата. А по-предно класиране ще им осигури по-благоприятна позиция на европейското и световно първенство.

Същевременно лагер започват от 11 февруари и кадетите в свободния стил при юношите и девойките. Сборът ще бъде в Сливен до 23 февруари. Националите се подготвят за световното, чийто домакин ще бъде София от 28 юли до 4 август.

Преди дни борците на „Сливен“ и „Берое“ (Стара Загора) пък взеха участие в тренировъчни борби в спортния център в турския град Одрин, където се включиха и домакините от „Тракия Бирлик“, „Чаталджа“ (Истанбул) и тимът от град Чорлу.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.