Начало Борба Садулаев отпразнува успеха от Световната купа по борба (СНИМКИ)

Садулаев отпразнува успеха от Световната купа по борба (СНИМКИ)

Садулаев отпразнува успеха от Световната купа по борба (СНИМКИ)
0

Абдулрашид Садуалев и останалата част от руския национален отбор по борба свободен стил за мъже, отпразнуваха успеха, който постигна състава на „Сборная“ на последното за годината голямо състезание – Световната купа по борба в Сърбия.  „Аварския танк“ сподели снимки в социалните мрежи от заведение в столицата на Дагестан – Махачкала, в което тимът ликува с по чаша чай завоюваните медали и отборна купа.

„…От нашия старши треньор Магомед Хюсеинов винаги има за какво да се поговори и да се научи. Благодаря ви за вашия опит и знания, за напътствията и подкрепата“, написа Садулаев с благодарност в поста, който сподели в профила си в Instagram.

 Припомняме, че Русия спечели общо 8 титли от 10 възможни в свободния стил при мъжете на Световната купа по борба, която се проведе в Беград, Сърбия. Именно Садулаев бепше един от спечелилите поредно златно отличие от голям шампионат.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".