Начало Борба Тежък ден за борците ни на Световната купа

Тежък ден за борците ни на Световната купа

Тежък ден за борците ни на Световната купа
0

Борците ни допуснаха ранни загуби на Световната купа в Белград (Сърбия). Все пак двама от тях запазват шансове да продължат на репешажите за бронз.

Георги Вангелов стартира с успех срещу Лоемид Колесник (Молдова) с 10:0 в категория до 61 кг на свободния стил. На четвъртфиналите обаче българинът отстъпи с 3:4 на азера Гварзатилов, трети от Световното първенство 2016.

При нова победа на азера на полуфиналите по-късно днес, българинът ще продължи в пресявките за бронзовото отличие.

При 97-килограмовите Ахмед Батаев загуби от беларусина Александър Хущиан с 0:3 на четвъртфиналите. Победа на неговия съперник ще прати натуралзирания у нас чеченец напред в надпреварата.

Останалите ни представители в днешния ден отпаднаха.

Владимир Дубов (65 кг) отстъпи на Ахмет Думан (Турция) с 6:11, Джемал Али (79) претърпя поражение от Каджимахамедау с 0:7, а Ахмед Магамаев (86) падна с туш от азера Абубакър Абакаров.

Посветиха успех на Тайбе Юсеин (СНИМКА)

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.