Начало Борба Хасковски борец заряза битка за медала, за да иде на работа
0

Хасковски борец заряза битка за медала, за да иде на работа

Хасковски борец заряза битка за медала, за да иде на работа
0

Хасковският борец Тодор Михов стигна само до вицешампионската титла на приключилото през уикенда в Пловдив държавно лично отборно първенство по борба, съобщава haskovo.net. На насрочената среща с Мирослав Методиев той не се появи на тепиха, защото по същото време бил на смяна и трябвало да отиде на работа. Така съперникът му се окичи със златния медал в категорията до 130 кг. А хасковлията трябваше да се задоволи със среброто.

29-годишният Тодор Михов се състезава в класическия стил. Работи като охранител на различни обекти в региона.

“Тодор не се състезава професионално, но е великолепен борец. Миналия ден дойде на тепиха направо от нощната смяна и победи. Мирослав е професионалист, национал, миналата година пак двамата бяха на финала и Мирослав спечели титлата само с една точка разлика. Не бих могъл да кажа какъв би бил изходът от тазгодишния финал, но Тодор имаше всички шансове”, заяви треньорът на борците в Хасково Петьо Кирев.

Той допълни, че не се сърди на Тодор, защото човек трябва да си изкарва хляба. Дори му е благодарен, защото се отзовава на всички покани за участие, помага на клуба с каквото може. И независимо, че не си изкарва прехраната със спорта, когато идва на състезания, тръшка всички наред.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.