Кличко: Изходът от реванша с Фюри ще бъде различен | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало Бокс Кличко: Изходът от реванша с Фюри ще бъде различен
0

Кличко: Изходът от реванша с Фюри ще бъде различен

Кличко: Изходът от реванша с Фюри ще бъде различен
0

Бившият световен шампион Владимир Кличко обеща да си върне загубените титли в реванша с британеца Тайсън Фюри, които загуби ноември миналата година след съдийско решение.

„Аз наистина бях в най-добрата си физическа форма. Но ако няма баланс между физиката и психиката, нещата стават сложни. Аз не успях да вляза в срещата. Анализирах причината за това и знам какво трябва да направя в бъдеще. Крайният изход от реванша ми с Фюри със сигурност ще бъде различен“, сподели Владимир Кличко в интервю за немското списание „Spiegel“.

Украинецът разкри, че вече не изпитва физическа болка, а само психическа.

„Физически вече не изпитвам болка. За щастие, аз напуснах ринга само с няколко рани. Други травми нямах. Но вътре, разбира се, все още ме боли. Имам голямо его. Моето его – това е моята движеща сила, но то все още страда от поражението.

Кличко говори и по темата за допинга в спорта:

„Дали съм пробвал някога допинг? Не. Освен първата любов. Добре си се спомням, когато се влюбих за първи път. Чувствах се като Супермен. Що се касае до секса преди мачове, той може да бъде полезен, а може и да навреди. Това е много сложен въпрос, който зависи от много фактори“, сподели Кличко.

 

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.