Начало Бокс Тайсън Фюри отново култов: За 12 седмици мога да се превърна от дебел шопар в мускулест Адонис
0

Тайсън Фюри отново култов: За 12 седмици мога да се превърна от дебел шопар в мускулест Адонис

Тайсън Фюри отново култов: За 12 седмици мога да се превърна от дебел шопар в мускулест Адонис
0

Тайсън Фюри направи поредно култово изказване преди реванша си с Владимир Кличко, който трябва да се състои на 9 юли в Манчестър, Англия.

В момента световният шампион по бокс в тежка категория продължава своята подготовка в Холандия, където спазва и тежък хранителен режим. Фюри успя през последните седмици да свали голяма част от своите килограми.

Както е известно, по време на пресконференцията в Манчестър Фюри показа огромно шкембе, заради което отнесе много критики и подигравки от страна на феновете на бокса.

„През последните 5 седмици не съм ял никакви боклуци, нито месо. Сега съм на риба, морска храна и салати. Докарах я дотам, че вече не ми харесва местото и начина, по който убиваме животните“, сподели британецът.

„Показах на хората, че съм нормален човек, а не робот. Кличко стои в залата 365 дни в годината, а на мен ми трябват 12 седмици. Способен съм да се превърна от дебел шопар в мускулест Адонис за този период“. добави Фюри.

„Следващият ни мач с Кличко ще е различен. Той ще иска да ме нокаутира, а аз ще се опитам да го размажа. Няма да се движа толкова много в тази среща.“

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.