Начало Бокс Аманда Серано и Хийтър Харди без проблеми на кантара

Аманда Серано и Хийтър Харди без проблеми на кантара

Аманда Серано и Хийтър Харди без проблеми на кантара
0

Сензацията в бойните спортове Аманда Серано и световната шампионка на WBO Хийтър Харди преминаха успешно кантара преди мача им в „Медисън Скуеър Гардън“. Битката утре сутрин (българско време) е за пояса в категория „перо“.

Двете заковаха кантара на 57 килограма.

Мачът спокойно може да бъде определен като един от най-великите в историята на женския бокс.

Серано отдавна влезе в историята със своите световни титли в 7 различни категории! На ринга има 36 победи, 1 равенство и 1 загуба. Състезава се успешно на професионално ниво и в ММА, и джу джицу.

На пътя на фаворитката от Пуерто Рико застава Харди, която е с 22 успеха в 22 мача. И двете са много опасни боксьорки, а освен това се бият за „Белатор“.

Сблъсъкът е промотиран от Еди Хърн.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.