Начало Бокс Аманда Серано пренаписа историята

Аманда Серано пренаписа историята

Аманда Серано пренаписа историята
0

Невероятната Аманда Серано нокаутира Ева Форабергер за 36 секунди и си осигури овакантения шампионски пояс в категория супер перо (WBO). Боксьорката от Пуерто Рико е първата жена световен шампион в 7 различни категории!

Серано (36-1-1) започна с добри комбинации от самото начало. Австрийката бе видимо притеснена от мотивирания и именит съперник.

Страхотен ляв удар в тялото на Форабергер я прати на земята.

Тя не успя да се изправи и мачът в „Медисън Скуеър Гардън“ приключи за малко повече от половин минута.

Единственият боксьор с повече титли в различни категории от Серано е Мани Пакиао – 8. В интервю след битката шампионката заяви, че на първо време възнамерява да си почине и осмата титла не е фикс идея за нея. Тя свали над 10 килограма, за да влезе в категорията.

Ева Форабергер вече е с актив от 24 успеха и 6 поражения.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. Създател е на блога "Кът за размисъл" в набиращата сила платформа Razmisul.net. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.