Начало Бокс Амир Хан отговори на критиките

Амир Хан отговори на критиките

Амир Хан отговори на критиките
0

Британската боксова звезда Амир Хан рядко се поддава на провокации. В последно време той е разкъсван от журналистите на Острова заради мача му срещу Терънс Крауфорд.

Според колегите той отива в САЩ само заради парите и няма никакъв шанс срещу непобедения шампион.

Ето как им отговори Хан:

„Първо – идвам за световната титла. Терънс е един от най-добрите боксьори в света. Битката ще ме прати на друго ниво, за да бъда най-добрият – трябва да печеля такива мачове“, започна Хан.

„Всички мои мечти са свързани с бокса. Да бъда най-великият шампион, а тази битка ще ме направи именно такъв. Чета какви ли не неща в пресата. Много журналисти са на мнение, че се съгласявам само заради парите. Да ме набият за хонорар. Но това не е така“, дразни се британецът.

„Идвам в Америка, за да спечеля. Никога не се бия само заради цифри. Направих много пари в този спорт и ще го напусна щастлив. Но имам недовършена работа. Искам титлата!“

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.