Начало Бокс Амир Хан: Още съм готов за големите битки

Амир Хан: Още съм готов за големите битки

Амир Хан: Още съм готов за големите битки
0

Бившият световен шампион в супер лека категория – Амир Хан (34-5), все още не е загубил надежда за мач с Мани Пакиао. Британецът е скептично настроен за шансовете си да се бие с Флойд Мейуедър, но обяви, че е готов за нови големи мачове.

„Всички знаят, че аз искам големи битки. Преследвах такава с Мейуедър, но не се случи и сега съм по следите на Пакиао. Нека видим какво ще стане, няма да седя и да бездействам“, заяви боксьорът от Болтън пред World Boxing News.

„Имам още един мач по договор в Саудитска Арабия и се връщам да се бия на Острова“, призна Хан.

Бившият световен шампион в супер лека категория победи Неераж Гойат, който е бил ММА боец. Мнозина критикуваха суперталанта в избора си на твърде лек съперник.

„Излизам срещу топ състезатели от 2008 година. Мани също го прави и тепърва има големи събития пред себе си. Надявам се на още няколко добри битки преди да окача ръкавиците. Това е финалната глава от моята кариера, затова трябва да извлека максимума. Все още съм в добра форма“, завърши Амир Хан.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.