Начало Бокс Анди Руиз изучава Майк Тайсън за мача си с Джошуа

Анди Руиз изучава Майк Тайсън за мача си с Джошуа

Анди Руиз изучава Майк Тайсън за мача си с Джошуа
0

По-малко от седмица дели американецът Анди Руиз-младши (32-1) от най-важният му двубой в професионалната му боксова кариера. Следващата събота 29-годишният калифорниец ще се изправи срещу световния шампион на IBF, WBO и WBA „Super“ – Антъни Джошуа (22-0) в митичната „Медисън Скуеър Гардън“ в Ню Йорк.

Снимка: БТА

Британецът е безспорен фаворит в навечерието на срещата, но Руиз, който замени Джарел Милър, е решил да си помогне за предстоящата битка, гледайки мачове и техники на „Най-лошия човек на Земята“ – Майк Тайсън.

„Всички ме подценяват, но това ще бъде зверски мач. Всички ще видят какво мога. Тук съм, за да шокирам света. Готов съм за Джошуа. Надявам се, че и той ме подценява и си мисли, че ще срещата ще бъде лесна.

Но когато стъпи на ринга с мен, ще разбере, че нещата не стоят така. Като видите бързината и точността ми, ще бъдете изненадани.

Видях много дупки в играта на Джошуа и знам, че той работи над тях. Най-важното е да се придържам към плана си. Ще импровизирам и ще го тероризирам.

По време на тренировъчния лагер гледаме много клипове на Майк Тайсън. Отработваме някои от неговите движения, за да мога да се приближавам по-лесно до него. Най-важното е да съм в топ кондиция и да съм готов за всичко“, завърши „Унищожителят“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.