Начало Бокс Антъни Джошуа: Чисора може да създаде проблеми на Усик

Антъни Джошуа: Чисора може да създаде проблеми на Усик

Антъни Джошуа: Чисора може да създаде проблеми на Усик
0

Антъни Джошуа е сигурен, че Дерек Чисора може да създаде проблеми на бившият хегемон в полу-тежка категория Олександър Усик. Британецът заяви това пред Sky Sports и се опозова на опита си в спаринг тренировките с Чисора.

„Чисора, който на два пъти се срещна с Дилиан Уайт, със сигурност ще създаде проблеми на Усик. Гледах битката между него и Прайс и се чудех защп Прайс не може да установи контрол. След това направих няколко спаринга с Дерек и разбрах, че е много силен и не е шега да се биеш с него“, разказва олимпийският шампион от 2012-та.

Ей Джей добави, че и Дилиан Уайт заслужава похвали, защото се е справил на два пъти с Чисора.

36-годишният Дерек Чисора е в серия от три поредни победи. За последно нокаутира Дейвид Прайс през октомври, 2019-та. Последната му загуба бе именно от Дилиан Уайт през 2018-та. Усик също изигра последната си среща през октомври, 2019-та. Той отказа Час Уитърспун в дебюта си в тежка категория. Златният медалист от Лондон 2012-та има общо 17 професионални победи и нито една загуба.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".