Начало Бокс Антъни Джошуа отговори на критиците, които казват, че той избягва предизвикателствата

Антъни Джошуа отговори на критиците, които казват, че той избягва предизвикателствата

Антъни Джошуа отговори на критиците, които казват, че той избягва предизвикателствата
0

През последните години Антъни Джошуа понесе справедлив дял от критиките си, но едно от нещата, за които смята, че не може да бъде измъчван или поучаван, е желанието му да се бие с най-добрите тежкоатлети в спорта, въпреки че все още не се е сражавал с Тайсън Фюри или Деонтей Уайлдър.

Ей Джей е свързван със сблъсък с Уайлдър вече почти десетилетие и изглеждаше, че феновете най-накрая са получили желанието си, когато двойката се биеше на една и съща карта през декември, готови да обяви сблъсъка си, ако и двамата излязат от съответните битки с победи.

Говорейки пред Sky Sports , Джошуа обясни, че поне за него битката с Уайлдър все още не е мъртва, преди да защити резюмето си и да твърди, че причината, поради която състезанията с Уайлдър и Фюри не са създадени, не е по негова вина.

Не казвам, че е напълно отписано. Това е битка, в която всичко е подписано и подпечатано. Просто трябваше и двамата да го доставим. И той не изпълни своята част от сделката. Знаете какво ми доказа, подписах да се бия с Фюро, подписах да се бия с Уайлдър, подписах да се бия с много хора. Просто правя добър бизнес. Аз съм добър борец за награди, не избягвам предизвикателства.