Начало Бокс Аврил Мати: Победа над Рамла Али ще постави името ми под прожекторите

Аврил Мати: Победа над Рамла Али ще постави името ми под прожекторите

Аврил Мати: Победа над Рамла Али ще постави името ми под прожекторите
0

Аврил Мати ще направи опит да излезе от амплоато на OnlyFans звезда, като се качи на ринга срещу най-сериозната си опонентка до момента – Рамла Али. Двете ще са част от предстоящата боксова галавечер на Matchroom в Ню Йорк този уикенд.

Качих категория именно заради този двубой. Това е възможност да победя Рамла, за да попадне името ми под светлината на прожекторите. Така ще докажа способностите си и ще заслужа мястото си“, каза Мати по време на пресконференцията, цитирана от Women’s Fight News.

В Instagram тя дори опита да се заяде с 33-годишната британка, като заяви, че е опитала да избегне погледа ѝ до последно преди Еди Хърн да ги постави очи в очи пред камерите.

Винаги искам да се качвам на ринга срещу човек, който е тук за победата, а не за участието. Смятам, че точно тези мачове вадят най-доброто от мен. Усещам, че ще видите повече от мен в събота“, отговори на свой ред Али.

Залогът помежду им е интерконтиненталната титла на IBF в суперлека категория. Главното събитието обаче ще е между Аманда Серано и Ерика Круз Ернандез за безспорната титла в категория „перо“.