Начало Бокс Бернард Хопкинс и Рой Джоунс-младши съгласни на трети мач (ВИДЕО)

Бернард Хопкинс и Рой Джоунс-младши съгласни на трети мач (ВИДЕО)

Бернард Хопкинс и Рой Джоунс-младши съгласни на трети мач (ВИДЕО)
0

Огромен, но силно закъснял боксов дуел може да се превърне в реалност.

Две от най-големите звезди на спорта от близкото минало изявиха желание да се срещнат за трети път. Става въпрос за Бернард Хопкинс (55-8-2) и Рой Джоунс-младши (66-9), които имаха едни от най-славните кариери на професионалния ринг.

50-годишният Джоунс е бивш световен шампион в 4 дивизии и единственият, който започва от супер полусредна и печели световна титла при най-тежките.

54-годишният Хопкинс е неколкократен световен шампион в две катвегории и абсолютен номер 1 в средната дивизия.

И двете легенди са коментатори в последните години, но явно и на двамата все още им се влиза в ринга. Джоунс прекрати състезателната си кариера през февруари 2018 г., докато Хопкинс окачи ръкавиците през декември 2017 г.

„Рой, с теб сме равни – 1:1“, заяви Хопкинс.

„Нека да разрешим спора. Може да го направим в Русия, в Китай или някъде в Европа. Надявам се това видео да стигне до теб и да не се изгуби в облаците“, завърши обръщението си „Б-Хоп“.

Отговорът на Джоунс, разбира се, не закъсня:

Можем да го направим по всяко време и навсякъде. Познаваш ме, не си играя игрички. И без това чаках за подобна възможност от доста време насам. Само кажи в коя категория, за да мога да смъкна килограми“, бе директният отговор на Рой.

Първата среща между двамата е през 1993 г., когато Джоунс печели чрез единодушно решение. 17 години по-късно идва и реваншът, а Хопкинс връща услугата и също стига до победата след единодушно решение.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.