Начало Бокс Билам-Смит отговори на предизвикателството от Опетая

Билам-Смит отговори на предизвикателството от Опетая

Билам-Смит отговори на предизвикателството от Опетая
0

Крис Билам-Смит не се забави с отговора си към Джей Опетая, след като австралиецът хвърли предизвикателство срещу шампиона в полутежка категория на WBO. Той приветства тази възможност и дори признава, че е имал подобни планове още преди това.

Той каза, че иска да се бием и иска титлата на WBO. Еди Хърн ми сподели, че причината е семейна, защото дядо му очевидно харесва много организацията. Тя му е любима. Затова е толкова мотивиран за колана, но сега той е мой и ще си остане такъв. Този мач иначе е такъв, какъвто се опитвам да организирам още преди срещата ми с Лорънс Околие. Искам да се съсредоточа в своите силни страни. Те са силата и работоспособността. Той не е голям и висок, колкото мен. Страхотен боец е, но аз ще използвам своите силни страни“, каза Билам-Смит пред BBC Radio 5.

Преди това обаче Околие може да упражни правото си на задължителен реванш със своя сънародник. Той все още не го е сторил и имаш вероятност да потърси една среща за подгряване преди да се пробва отново срещу Билам-Смит, тъй като видяхме една тотална доминация от него през май, когато Лорънс едва оцеля след цели 3 нокдауна и две отнети точки за нарушение на правилата в хода на мача.