Начало Бокс Бивш шампион по бокс: Конър е посмешище, страх го е от мен

Бивш шампион по бокс: Конър е посмешище, страх го е от мен

Бивш шампион по бокс: Конър е посмешище, страх го е от мен
0

Бившият световен шампион по бокс Поли Малинаджи атакува вербално Конър Макгрегър. Двамата имат вражда от преди мача на ирландеца с Флойд Мейуедър. Тогава Конър публикува видео от спаринг с Малинаджи, в който нокаутира своя съперник. Бившият шампион обаче твърди, че това е монтаж и не се вижда защо пада на земята.

“ Конър не иска да се бие с мен. Ако искаше да го направи, той най-напред щеше да покаже истинското видео с нашия спаринг. Защо променяте ъгъла на заснамане в последната секунда? Невъзможно е да разберате дали съм се подхлъзнал, спънал или нещо друго. Той е посредствен нещастник, на който се връзват само глупаците. Той се продава много умело, така че хората сглупиха и му повярваха. Той продължава да настоява, че всичко това е вярно, но всъщност той и екипът му нямат доказателства. Те популяризират тази история, но всъщност те нямат какво да покажат като доказателство“, започна разказа си Малинаджи.

„Не бях във форма и се съгласих да участвам в спаринга 24 часа преди неговото начало. В същото време прекарах 12 рунда с него. Бих казал, че се получи добър спаринг, това беше добра тренировка за мен. Как би могъл да остави някой току-що станал от дивана и извън форма да проведе 12 рунда с него, когато му остават три месеца до битката с Флойд Мейуедър. Нима мислите, че той не разбира какво бих направил с него, ако проведем истинска битка? Това са празни приказки. Единственото нещо, което той е постигнал през последните две – три години от кариерата си, е да се превърна в най-голямото посмешище в бойните спортове“, допълни бившият шампион.