Начало Бокс Братя Пулеви тренираха с българчета в Лос Анджелис

Братя Пулеви тренираха с българчета в Лос Анджелис

Братя Пулеви тренираха с българчета в Лос Анджелис
0

Най-добрите ни боксьори – братята Кубрат и Тервел Пулеви, се срещнаха с деца от българската общност в Лос Анджелис. Двамата имат тежки мачове в мегаполиса тази неделя. Проведоха открита тренировка с малчуганите, а домакин на приятната среща бе „Wild Card boxing club“.

Източник: Фейсбук

„Открита тренировка с мен, Кубрат и децата от българската общност в Лос Анджелис. Изключително топло ни посрещнаха домакините от “Wild Card boxing club”. Емиционална, както винаги, беше срещата с българи живеещи и устроени от доста години извън България“, призна Тервел Пулев.

Източник: Фейсбук

Той ще премери сили с американеца Мич Уилямс. Брат му Кубрат ще играе с неудобния румънец Богдан Дину. Очаква се мачовете им да започнат съответно в 3:30 и 5:30 часа (българско време) в неделя.

Boec.BG ще ги проследи на живо.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. Създател е на блога "Кът за размисъл" в набиращата сила платформа Razmisul.net. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.