Начало Бокс Данис иска отмяна на мача с Пол: Не спази правилата на кантара!

Данис иска отмяна на мача с Пол: Не спази правилата на кантара!

Данис иска отмяна на мача с Пол: Не спази правилата на кантара!
0

Дилън Данис и Логън Пол изглежда нямат намерение да спират с провокациите един към друг в часовете преди боксовата си битка на X Series този уикенд. След снощното меле и разкървавеното лице на Пол, днес Данис заяви, че съперникът му е нарушил регламента за официалния кантар и срещата трябва да бъде отменена.

Двамата се разбраха за битка в договорена категория до 88,5 кг. Логън публикува видео, в което везната отчита 88,14 кг., което е изцяло в рамките на въпросното тегло, но проблемът, според Дилън, е, че претеглянето не се е състояло в уговореното време между 10:00-11:00 часа местно време в Манчестър, а станало с час закъснение, за да може противникът му да направи необходимото, за да изчисти излишните грамове.

По-големият от братята Пол на свой ред отговори на обвиненията, че страхът вече е обзел до такава степен бившият MMA боец, че е готов на всичко до последно, за да не се качи на ринга с него.

Официално все още няма промяна на предварителния мач, така че на 14 октомври вечерта очакваме тези двамата най-накрая да си затворят устите и да оставят юмруците им да говорят на ринга.